Hem Specialidrotten NIU INNEBANDY
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
NIU INNEBANDY PDF Skriv ut

INNEBANDY

N
ationellt godkänd IdrottsUtbildning (NIU)


Västerås Idrottsgymnasium är av svenska innebandyförbundet certifierat och kvalitetssäkrat att bedriva godkänd idrottsutbildning innebandy. Nationellt godkänd IdrottsUtbildning (NIU) innebandy är för dig som vill utvecklas som innebandyspelare parallellt med gymnasiestudierna. Vi fokuserar på individuell utveckling av dina fysiska, tekniska och taktiska färdigheter inom innebandy. Vår innebandyutbildning ger dig även goda insikter i det kollektiva spelet samt låter dig prova på och tillämpa det i matchsituationer. Ett flexibelt arbetssätt där vi arbetar med såväl stora som små grupper genomsyrar kontinuerligt vår idrottsspecialisering. Vi har alltid ambitionen att vara med och tävla med våra lag i Skol-SM, Skol-DM, Skol-VM och andra turneringar.

Innebandyträningen sker året runt i Bombardier Arena och bedrivs av kompetenta och välutbildade tränare. Innebandytränare på Västerås Idrottsgymnasium är Joakim Grimberg (huvudansvarig), Elmar Gudbrandsson och målvaktsinstruktör.

Västerås Idrottsgymnasium har 13 stycken NIU-platser (per läsår) i innebandy. NIU platserna är exklusiva för länets högst rankade spelare. Alla kan anmäla sitt intresse till en NIU-plats, detta görs direkt via svenska innebandyförbundets hemsida, se länk nedan. Din ansökan till NIU kompletteras sedan med att du väljer Västerås Idrottsgymnasium i ditt vanliga gymnasieskolval.

Ladda hem vårt informationsblad om NIU Innebandy - Klicka här!

Sista dag för ansökan: 1 December


Svenska innebandyförbunds hemsida (klicka nedan)


Mer information
Ansök om NIU plats

05 Innebandy_Medium9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öppet Hus

Torsdag 19 Jan, kl. 18-20

Torsdag 27 April, kl. 18-20

BÖRJA HOS OSS?


Är du elev och vill börja hos oss? Eller funderar du lite allmänt kring vår skola och utbildning. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med allt!

info@vigy.se
021-18 53 85 (Rektor)
021-18 53 30 (Lärarrum)

Sportnytt