Hem Elev Samprogrammet
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.
Samhällsvetenskapsprogrammet PDF Skriv ut

Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhälle är en bred utbildning som öppnar för många möjligheter i framtiden. Utbildningen ger högskolebehörighet och exempel på framtida högskoleutbildningar kan vara polishögskolan, psykologi, sjuksköterska, lärare, sjukgymnast, ekonomi, journalistik och juridik.

Highslide JS

Hos oss går du Samhällsprogrammets inriktning samhälle, men med möjlighet att profilera din gymnasiegång med en rad olika valbara kurser. Samhällsprogrammet är för dig som är intresserad av samhällsfrågor, såväl dagsaktuella som historiska. Den valabara delen av utbildningen ger dig möjlighet att förutom ditt val av träning/idrott även profilera din skolgång med exempelvis Matematik 3, Engelska 7, Naturkunskap 2, Psykologi 2 m.m. Vi erbjuder en  rad kurser som ger så kallade meritpoäng. Något som är  viktigt att ha i åtanke inför kommande högskole- och universitetsstudier.

Highslide JS

 

Öppet Hus

Torsdag 19 Jan, kl. 18-20

Torsdag 27 April, kl. 18-20

BÖRJA HOS OSS?


Är du elev och vill börja hos oss? Eller funderar du lite allmänt kring vår skola och utbildning. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med allt!

info@vigy.se
021-18 53 85 (Rektor)
021-18 53 30 (Lärarrum)

Samhällsnytt från TT