Hem Elev Angående DM, SM, VM
Angående Skol-DM, SM och VM PDF Skriv ut

 

Detta gäller:

Det är alltid Skol-IF som anmäler lag till att representera skolan i DM, SM eller VM. För att få vara med och representera skolan vid en match eller annan aktivitet som arrangeras av Skol-IF så måste full medlemsavgift vara erlagd.

 

VM och VM- kval

Då deltagare i VM och VM-kval måste vara födda ett visst årtal så innebär det att vi spelar med ett åldershomogent lag i kvalet och på det efterföljande VM om vi blir kvalificerade. Vi ska spela med det bästa laget som skolan kan uppbringa och hänsyn tas inte till vald idrott eller vad eleven har för idrott på sin fritid. Huvudansvarig tar ut laget i samråd med övriga tränare i aktuell idrott. Spel i VM eller VM-kval är inte betygsgrundande och ligger utanför den ordinarie kursverksamheten. Ingen elev har rätt till deltagande och mentor, ämneslärare eller rektor kan hindra elev från deltagande om risk finns att studiemålen inte uppnås eller om det föreligger disciplinära problem kopplade till eleven.

 

SM och SM-kval

Då deltagare i SM och SM-kval inte behöver vara födda ett visst årtal så innebär det att vi spelar med ett lag i SM och SM-kvalet som innefattar de bästa spelarna i aktuell idrott på skolan i åk 1-3. Vi ska spela med det bästa laget som skolan kan uppbringa och hänsyn tas inte till vald idrott eller vad eleven har för idrott på sin fritid. Huvudansvarig tar ut laget i samråd med övriga tränare i aktuell idrott. Spel i SM eller SM-kval är inte betygsgrundande och ligger utanför den ordinarie kursverksamheten. Ingen elev har rätt till deltagande och mentor, ämneslärare eller rektor kan hindra elev från deltagande om risk finns att studiemålen inte uppnås eller om det föreligger disciplinära problem kopplade till eleven.

 

DM

Deltagare i DM ska i så stor utsträckning som det är möjligt vara spelare som har den aktuella idrotten som sitt val här på skolan. Spelare med annan idrott än den aktuella kan endast komma i fråga om det inte går att uppbringa ett komplett lag. Syftet med DM spelet är att praktisera det vi tränat på under idrottspassen på skolan. Spel i DM är betygsgrundande och ligger inom ramen för den ordinarie kursverksamheten. Samtliga elever i aktuell idrott har rätt till deltagande och mentor eller ämneslärare kan inte hindra elev från deltagande även om risk finns att studiemålen inte uppnås. Rektor kan hindra elev från deltagande om det föreligger disciplinära problem kopplade till eleven.

 

ÖVRIGA MATCHER

Deltagare i övriga matcher ska i så stor utsträckning som det är möjligt vara spelare som har den aktuella idrotten som sitt val här på skolan. Spelare med annan idrott än den aktuella kan endast komma i fråga om det inte går att uppbringa ett komplett lag. Syftet med övriga matcher är att praktisera det vi tränat på under idrottspassen på skolan. Spel i övriga matcher är inte betygsgrundande och ligger utanför den ordinarie kursverksamheten. Samtliga elever i aktuell idrott har rätt till deltagande. Mentor, ämneslärare eller rektor kan hindra elev från deltagande om risk finns att studiemålen inte uppnås eller om det föreligger disciplinära problem kopplade till eleven.

 

Kalendarium

Juli 2017
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Öppet Hus

Torsdag 19 Jan, kl. 18-20

Torsdag 27 April, kl. 18-20

BÖRJA HOS OSS?


Är du elev och vill börja hos oss? Eller funderar du lite allmänt kring vår skola och utbildning. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig med allt!

info@vigy.se
021-18 53 85 (Rektor)
021-18 53 30 (Lärarrum)